Röjning Borgholm

Kvarnstads Alltjänst AB – röjning Borgholm

All slags röjning

Söker du ett företag inom röjning i Borholm? Då har du kommit rätt, för här på Kvarnstads Alltjänst AB så erbjuder vi detta. Har du behov av röjning så hjälper vi dig, både med tidsödande röjning eller sådan röjning som inte tar särskilt mycket tid i anspråk. Du kanske har sly, buskar eller träd som växt så att de behöver röjas eller gallras? Inget uppdrag är vare sig för litet eller för stort för oss här på Kvarnstads Alltjänst AB. Vi har många års erfarenhet både inom röjning och annat så du kan lita på att få den hjälp som du behöver när du vänder dig till oss. Vi går igenom vad du behöver för hjälp och hur vi på ett så effektivt sätt som möjligt ska kunna utföra arbetet.

Rutavdrag

Tjänster som röjning av sly, stubbfräsning ger rätt till rutavdrag liksom många andra trädgårdstjänster. För mer information om vad som gäller kan du läsa mer HÄR på Skatteverkets hemsida. Med utgångspunkt från Löttorp hjälper vi er både här i denna stad men även i angränsande kommuner. Har ni några frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta oss, förslagsvis genom kontaktformuläret som ni hittar längst ner här på sidan. Givetvis är ni varmt välkomna att ringa till oss om ni föredrar det.

Övriga tjänster

Kvarnstads Alltjänst AB är ett allserviceföretag som erbjuder många olika tjänster som du kan läsa mer om här. När det kommer till trädgård, trädfällning eller måleri så har våra medarbetare lång erfarenhet inom dessa områden så du kan alltid lita på att få bra och prisvärd hjälp. Vi är inte heller begränsade till att erbjuda vår service och tjänster enbart i Borgholm, vi finns till för er också i städer eller orter i närheten.

 

Kvarnstads Alltjänst AB

070-6048844
073-2072033

kvarnstads.alltjanst@hotmail.com

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Kontakt