Målare Kalmar

Kvarnstads Alltjänst AB – målare Kalmar

Söker du en målare?

Behöver du hjälp med någonting inom måleri och letar efter en målare i Kalmar? Vi här på Kvarnstads Alltjänst AB hjälper dig! Våra duktiga och erfarna målare arbetar alltid efter dina egna behov och önskemål för att ge dig ett professionellt resultat som du kan vara nöjd med. Vi kan vara behjälpliga med det allra mesta inom måleri både när det kommer till utvändig och invändig målning. Kanske ska huset målas om utvändigt, eller så har du ett staket som du vill piffa upp med ny färg, eller kanske en dörr eller något fönster som behöver en omgång färg? Eller drömmer du om en fondvägg i vardagsrummet? Då kan du anlita någon av våra kunniga och engagerade målare.

Arbetsglädje

Att få hjälpa våra kunder så att det blir ett resultat som de kan känna sig nöjda med flera år framåt är det som skapar arbetsglädje. Med engagemang och arbetsglädje tar vi oss an både stora som små uppdrag inom måleri och vi kan vara behjälpliga både för privatpersoner och till företag. 100 procent nöjda kunder är vårt fokus och det ska inte bara se snyggt ut, hållbarhet är även det en viktig aspekt. Därför använder vi bara kvalitetsfärger som klarar av att stå emot till exempel väder och vind.

Kanske är det inte en målare i Kalmar du i första hand är ute efter? Av oss kan man få hjälp med en hel del utöver det här med måleri, och läs om vårt tjänsteutbud här. För oss är 100 procent nöjda kunder det viktigaste av allt, och vi är det perfekta valet av företag både för dem som behöver lite mindre hjälp och för dem som behöver mycket hjälp inom trädgård, måleri, trädfällning och dylikt.

Kvarnstads Alltjänst AB

070-6048844
073-2072033

kvarnstads.alltjanst@hotmail.com

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Kontakt